Kā neatgriezeniski dzēst Viber kontu [2021]

Tērzēšanas lietotnes ir zagušas izrādi kopš to pirmsākumiem. Kaut arī tādām lietotnēm kā Hike, Facebook Messenger, WhatsApp un Google Chat izdevās uzturēt savus lietotājus, čata platformām, piemēram, Viber, neizdevās pievilināt auditoriju. Ja arī jūs reiz esat instalējis lietotni, bet vairs nejūtaties, šeit ir norādītas darbības, ar kurām varat izdzēst Viber kontu savā iPhone. Turpiniet ritināt, lai uzzinātu vairāk.

  • Kas notiek, deaktivizējot vai dzēšot Viber kontu?
  • Kā deaktivizēt Viber kontu no iPhone
  • Kā deaktivizēt Viber kontu no darbvirsmas
  • Vai jūs varat atkārtoti aktivizēt Viber kontu?

Kas notiek, deaktivizējot vai dzēšot Viber kontu?

    • Viss, ieskaitot zvanu vēsturi, ziņojumus un multivides failus, tiks izdzēsts. Pārskatiet šo rakstu, lai atjaunotu ierīces vēsturi.
    • Jūsu Viber konts tiks neatgriezeniski izdzēsts.
    • Visi citi sociālo tīklu konti, kas saistīti ar Viber, tiks atdalīti, un jūsu kontaktpersonu saraksts tiks izdzēsts no lietotnes servera.
    • Jūsu iegādātais Viber Out kredīts paliks neskarts, taču, lai to pārskaitītu uz jauno kontu. Jums būs jāsazinās ar Viber atbalsta dienestu.

Kā deaktivizēt Viber kontu no iPhone

  1. Palaidiet Viber lietotne savā iPhone tālrunī.
  2. Pieskarieties Vairāk ikonu (…) un atlasiet Iestatījumi.
  3. Pieskarieties Konts.
  4. Tagad pieskarieties deaktivizēt kontu.
  5. Lietotne lūgs apstiprinājumu deaktivizēšanai, tiklīdz ievadīsit kontakta numuru un pieskarieties deaktivizēt kontu un vēlreiz apstipriniet.

Piezīme: Lietotni var tieši izdzēst no sava iPhone tālruņa. Bet, šādi rīkojoties, jūsu Viber konts netiks izdzēsts. Konts paliks aktīvs, un lietotāji joprojām atradīs vai pievienos jūs lietotnē.

Kā deaktivizēt Viber kontu no darbvirsmas

Šī metode ir piemērojama tikai tad, ja Viber lietotne ir lejupielādēta jūsu Mac vai Windows datorā.

  1. Palaidiet Viber lietotne uz darbvirsmas.
  2. Atlasiet Iestatījumi.
  3. Sānjoslā atlasietPrivātums un drošība un pēc tam noklikšķiniet uz Deaktivizēt.

  4. Jūs atradīsiet Deaktivizējiet Viber uz ekrāna. Tas izdzēsīs visu jūsu sarunu vēsturi un lietotņu datus. Bet jūsu sarunu vēsture būs pieejama citās ierīcēs.

Tagad, ja esat prom no darbvirsmas. Viber ekrānu var bloķēt, noklikšķinot Ctrl + L (Windows) un Komanda + L (Mac). Ja mēģināt ignorēt kādu no surogātpasta ziņojumiem vai saitēm, varat ieslēgt Spam Protection slēdzi. Lai Viber filtrētu saņemtos ziņojumus, zvanus vai saites. Jūs redzēsiet abus savā Viber ekrānā sadaļā Privātums un drošība.

Vai jūs varat atkārtoti aktivizēt Viber kontu?

Kad jūsu konts ir deaktivizēts, vairs nevar atjaunot lietotāja datus. Jūs nevarēsiet atjaunot savus ziņojumus un zvanu vēsturi. Lai atkārtoti aktivizētu to pašu, pēc lietotnes lejupielādes izpildiet ekrānā redzamos norādījumus. Piezīme: Tas pats mobilā tālruņa numurs neatjaunos iepriekšējo konta vēsturi.

Summējot!!

Kad Viber lietotne sāka darboties, tā bija ar vislabāko stiprības līmeni. Cilvēki tika piesaistīti, lai lejupielādētu lietotni un izmantotu to pašu, taču citām lietotnēm izdevās nodrošināt labāku pieredzi. Līdz WhatsApp palaišanai cilvēki maksāja par starptautisko zvanu veikšanu saviem mīļajiem. Tāpēc viņi nekavējoties pārgāja uz tādām lietotnēm kā Hike, Messenger un WhatsApp, jo šīs lietotnes piedāvāja interneta zvanus, izmantojot datus. Kāds ir jūsu viedoklis par to pašu? Kāpēc, jūsuprāt, lietotne Viber zaudēja savu eksistenci?

Līdz tam turpini lasīt un izpētīt!

  • Kā deaktivizēt vai izdzēst savu Facebook kontu iPhone tālrunī
  • Notīriet savu čivināt kešatmiņu iPhone un iPad ierīcēs
  • Kā neatgriezeniski izdzēst telegrammas kontu

Jaunākās publikācijas