Kā pievienot, noņemt vai pārslēgties starp lietotāju profiliem tvOS 13

Apple TV neapšaubāmi ir galvenais izklaides avots, un tas uzlabojas ar katru jauno TVOS paaudzi. Neskatoties uz to, tvOS 13 piedāvā vairāku kontu atbalstu, kur Apple TV varat pievienot vairākus lietotāju profilus un viegli pārslēgties starp tiem. Pirms tvOS 13 lietotāji varēja pievienot vairāk nekā vienu kontu ar ģimenes koplietošanas atbalstu App Store pirkumiem. Bet tam nav nekāda sakara ar to, ko viņi skatās.

Tomēr, izmantojot tvOS 13, katrs lietotājs iegūst personalizētu izklaides pieredzi. Pārslēdzoties uz konkrētu lietotāja profilu, Apple TV atbilstoši jūsu gaumei ielādēs Up Next sarakstus un ieteikumus filmām un TV pārraidēm. Turklāt tagad ir ļoti vienkārši pārslēgties starp profiliem ar atjaunoto vadības centru. Sekojiet līdzi, un mēs iegremdēsimies dziļāk, lai redzētu, kā tas darbojas.

Ātrās saites:

  • Kā pievienot vairākus Apple ID kontus Apple TV
  • Kā pārslēgties starp vairāku lietotāju profiliem Apple TV
  • Kā izdzēst lietotāja profilu no Apple TV

Kā pievienot vairākus Apple ID kontus Apple TV

Lai Apple TV pievienotu vairākus kontus, katram lietotājam jāpierakstās, izmantojot savu Apple ID.

1. solis. Atvērt Iestatījumi savā Apple TV

2. solis. Tālāk noklikšķiniet uz Lietotāji un kontiPievienot jaunus lietotājus.

3. solis. Tagad ievadiet papildu Apple iD; lietotājvārds un paroli

Kad tas būs izdarīts, jaunais lietotājs tiks pievienots jūsu Apple TV, atkārtojot iepriekš minētās darbības, varat pievienot tik daudz lietotāju, cik vēlaties.

Kā pārslēgties starp vairākiem lietotāju profiliem tvOS 13

Apple TV tikko pievienoto lietotāju automātiski nosaka kā pašreizējo lietotāju; jūs varat pārslēgties atpakaļ uz savu profilu divos veidos. Tālāk mēs aplūkojām abus.

Lietotnes Iestatījumi izmantošana, lai pārslēgtos starp lietotājiem Apple TV

Lai pārslēgtu lietotāju kontus lietotnē Iestatījumi:

1. solis. Atvērt Iestatījumi no sākuma ekrāna.

2. solis. Klikšķiniet uz Lietotāji un kontiPašreizējais lietotājs.

3. solis. Visbeidzot, atlasiet kontu kuru vēlaties izmantot.

Tikko atlasītais konts tiks iestatīts kā pašreizējais konts, turklāt Apple TV ielādēs unikālos Up Next sarakstus un personiskos ieteikumus atbilstoši lietotāja gaumei.

Izmantojiet vadības centru, lai pārslēgtos starp lietotājiem Apple TV

Ja nevēlaties apgrūtināt iestatījumus, lai mainītu pašreizējo lietotāju, varat to ātri izdarīt, izmantojot visu jauno vadības centru tvOS 13. Lūk, kā.

1. solis. Nospiediet un turiet Mājas poga savā Siri Remote, lai palaistu vadības centru.

2. solis. Tagad jūs redzēsiet Apple TV reģistrēto profilu sarakstu. Pārejiet uz profilu, kuru vēlaties pārslēdzieties uz un noklikšķiniet uz tā.

Kā noņemt lietotāja profilu no Apple TV

Lietotāja dzēšana no Apple TV ir diezgan vienkārša, veiciet tālāk norādītās darbības.

1. solis. Atvērt Iestatījumi → Dodieties uz Lietotāji un konti.

2. solis. Tālāk noklikšķiniet uz Pašreizējais lietotājs un atlasiet profilu, kuru vēlaties dzēst.

3. solis. Tagad, atgriežoties iepriekšējā ekrānā, noklikšķiniet uz konts lietotāja sadaļā.

4. solis. Pēc tam noklikšķiniet uz Noņemt lietotāju no Apple TV no paša apakšas.

5. solis. Visbeidzot noklikšķiniet uz Noņemiet, lai apstiprinātu.

Iesaiņošana…

Tas ir viss! Tagad, kad zināt, kā pievienot, noņemt vai pārslēgties starp dažādiem lietotājiem, izveidojiet savu personīgo profilu Apple TV un izbaudiet savu personalizēto saturu.

Nepalaidiet garām:

  • Kā lejupielādēt tvOS 14.2 Developer Beta 2
  • Kā darīt karaoke Apple TV, izmantojot TVOS 13
  • Labākie Apple TV 4K piederumi: saglabājiet televizora skatīšanās pieredzi augstā līmenī
  • Labākie spēļu kontrolieri iPhone, iPad un Apple TV

Jaunākās publikācijas