Kā paslēpt Instagram stāstus no kāda iPhone tālrunī

Lai nodrošinātu, ka jūsu stāstiem ir nepieciešama konfidencialitāte, Instagram ļauj ne tikai iestatīt savu kontu privātu, bet arī slēpt savus Instagram stāstus no kāda lietotāja, kurš izmanto jūsu iPhone. Vislabāk par šo funkciju ir tas, ka tā ļauj jūsu ziņas slēpt no dažiem draugiem, neatsakoties no tām.

Jāatzīmē viena lieta, ka sava stāsta slēpšana no kāda cilvēka ir atšķirīga no tā, lai viņu bloķētu. Piemēram, persona, kurai esat pārtraucis skatīt savus stāstus, turpinās redzēt jūsu profilu un ziņas; atšķirībā no bloķētajiem.

Kā paslēpt Instagram stāstus no kāda iPhone tālrunī

1. solis. Palaidiet Instagram lietotne iPhone tālrunī → Pieskarieties cilni profils apakšējā labajā stūrī → Tagad jums tas ir nepieciešams pieskarieties zobrata ikonai.

2. solis. Pēc tam pieskarietiesStāsta iestatījumi zemākKonts.

3. solis. Tagad pieskarietiesSlēpt stāstu no.

4. solis. Visbeidzot, jums jāizvēlas personas, no kurām vēlaties paslēpt savu stāstu → Galu galā pēc tam pieskarieties Gatavs augšējā labajā stūrī.

Tieši tā!

Tagad šie cilvēki nevarēs skatīt jūsu stāstu.

Kā paslēpt Instagram stāstus no kāda iPhone tālrunī

Jebkurā laikā vēlaties ļaut šiem draugiem skatīt jūsu ziņas, to varat izdarīt viegli.

1. solis. Atvērt InstagramCilne ProfilsIestatījumi (zobrata ikona)

2. solis. Pieskarieties Stāsta iestatījumi.

3. solis. Pieskarieties Slēpt stāstu no.

4. solis. Pieskarieties aplis ar atzīmi blakus personai, kurai vēlaties skatīt savas ziņas → Pieskarieties Gatavs augšējā labajā stūrī, lai apstiprinātu izmaiņas.

Tas ir viss ļaudis!

Apskatot, kurš ir redzējis jūsu stāstu, varat atlasīt personas, no kurām slēpt savu stāstu. Vienkārši pieskarieties “X” pa labi no viņu vārda un atlasietSlēpt rakstu no [Lietotājvārds].

Ja jūsu stāsts tiek parādīts hashtag lapā vai atrašanās vietā, to varat redzēt to cilvēku saraksta augšdaļā, kuri ir redzējuši jūsu stāstu.

Vienkārši pieskarieties x pa labi no atrašanās vietas vai atsauces lapas, lai paslēptu savu stāstu no tās. Jūsu konta konfidencialitātes iestatījums ļauj jums izlemt, kurš var redzēt jūsu stāstu. Ja esat iestatījis savu kontu privātu, tikai jūsu apstiprinātie sekotāji varēs redzēt jūsu stāstu.

Ja jūsu konts ir iestatīts kā publisks, jūsu sekotāji un ikviens varēs apskatīt jūsu stāstu un profilu.

Satīt:

Tādā veidā jūs varat paturēt ziņojumus no noteiktiem draugiem! Vai jums ir kādas atsauksmes? Jūtieties brīvi dalīties tajā komentāros zemāk.

Uzziniet arī šīs ziņas:

  • Slēpt Instagram stāstus no Hashtag un atrašanās vietas lapas iPhone tālrunī
  • Kā arhivēt Instagram ziņas iPhone un iPad ierīcēs

Jaunākās publikācijas